Kompetent depression-behandling i Sønderborg

Til tider kan ens liv udvikle sig i en retning, som medfører nedsat energi, tristhed og manglende glæde. Det kan fx skyldes depression og angst. Hos Psykologisk rådgivning, terapi og coaching i Sønderborg er vi eksperter i professionel depression-behandling.

Har man problemer inden for et eller flere af nedenstående områder, er der måske tale om symptomer på en depression – og dermed brug for behandling af depression:

  • Nedsat humær, vedvarende tristhed
  • Søvn
  • Appetit
  • Hukommelsesproblemer
  • Pirrelighed
  • Nedsat livslyst

Depressioner er ofte behandlingskrævende – nogle gange også med medicin. Men de fleste gange er det også vigtigt at få psykologisk hjælp til depression for at komme igennem.

I processen med depression-behandling vil vi se på, hvilke belastede forhold i dit liv, der kan være medvirkende til depressionen. Vi vil udvikle nye måder at tackle vanskeligheder og modgang på. Ligeledes vil du få konkrete redskaber til at genfinde energien, humøret og glæden.

Vi tilbyder også professionel angst-behandling

Angst er en naturlig følelse, som kommer, når vi oplever noget truende. På den måde er følelsen – selvom den er ubehagelig – en hjælp til os i at genfinde tryghed. Angsten kan opstå i forbindelse med bestemte ting eller situationer, men kilden til angsten er ikke altid lige til at finde.

Angsten kan blive så belastende, at der er brug for psykologisk hjælp til at få den mindsket eller få den helt væk. Vi udforsker i fællesskab kilderne til din angst og finder måder at få den mindsket på – både ved samtale og konkrete redskaber til brug i din hverdag.

Kontakt os og hør mere om depression-behandling

Du skal aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere om mulighederne for professionel depression-behandling. 

Ring til Torben på telefon: 51 26 06 56 eller e-mail: torbenpsykolog@protonmail.com. Du kan ringe hele dagen. Tager vi ikke telefonen, så tager telefonsvareren imod din besked og vi ringer derefter tilbage. 

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26