Coaching skaber nye løsningsmuligheder

Coaching er en fokuseret samtale, som har fokus på dine ønsker og mål. Coaching kan bidrage til, at dine ønsker, behov og mål bliver tydeligere, og at du finder en vej til at nå det, som du gerne vil. I dit coachingforløb vil vi aftale, hvordan du skal nå dine mål gennem konkrete handlinger.

Vores coaching består af et målrettet og handlingsorienteret samtaleforløb, hvor du bestemmer temaet. Her udforsker og udfordrer vi dine forhindringer, værdier og overbevisninger gennem effektfulde spørgsmål. Nye perspektiver, kompetencer og ressourcer opdages. Der skabes ny platform for løsnings- og handlemuligheder.

Samtaler med unge via coaching

Er du usikker på dig selv, når du er sammen med jævnaldrende? Ved du ikke, hvad du skal sige? Tænker du på, hvad de andre mon tænker om dig? Begrænser usikkerheden dig til at gøre det, du gerne vil? Føler du dig tit ved siden af fællesskabet? Er pres og forventninger fra dig selv og/eller omgivelserne overvældende?

I samtalerne med unge er netop identitet og selvværdfølelsen i fokus. Vi vil tale om det, det er svært for dig i din dagligdag, men også om dine interesser, færdigheder og kompetencer, værdier, håb og drømme. Vi vil gå på opdagelse efter flere foretrukne måder at opfatte sig selv på end den ofte negative selvopfattelse, som tit kommer til at fylde for meget. 

MANGE LIVSSITUATIONER HVOR COACHING ER GAVNLIGT

​Coaching kan anvendes i mange situationer og sammenhænge i dit liv, men det handler typisk om en form for avanceret sparring.

Coaching er nyttig og udviklende i blandt andet følgende situationer:

  • Du vil have et større overblik i dit liv
  • Du ønsker selvværd og mere selvtillid
  • Du har konkrete mål, som du gerne vil nå
  • Du ønsker at udvikle dine ressourcer og kompetencer
  • Du vil have en bedre balance mellem arbejde og privatliv
  • Du står i et dilemma og har brug for at træffe en beslutning
  • Du ønsker at udvikle din karriere eller overvejer karriereskift
  • Du vil ændre overbevisninger og mønstre, der hæmmer dig i det daglige

Kontakt Psykologisk Rådgivning, Terapi og Coaching i Sønderborg på telefon 29 80 70 26 eller på dc-coachingogterapi@protonmail.com for at høre mere om coaching.

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26