Professionel stress-behandling giver indre ro

Stress er vores reaktion på overbelastning af krop og sjæl. Kortvarig stress er ikke farlig, men langvarig overbelastning medfører, at man ikke kan falde til ro igen, og dermed ikke samle energi og kræfter til arbejde og fritid. Hos Psykologisk rådgivning, terapi og coaching i Sønderborg tilbyder vi kompetent stress-behandling.

I vores stress-behandling tager vi først fat på at få udpeget de belastende forhold i din hverdag og ser på, hvordan de kan gøres mindre. Endvidere er der ofte brug for en periode med ro og rehabilitering, hvor krop og sjæl kan komme ned i almindeligt tempo og med almindelige reaktioner.

Symptomer på kortvarig eller langvarig stress

Kan du mærke symptomer på stress, er der måske brug for behandling af langvarig stress. Man reagerer bl.a. med:

  • Søvnproblemer
  • Irritabilitet
  • Angst- og depressionsfølelser

Hvis du oplever en eller flere af disse symptomer, og har mistanke om, at der kan være tale om stress, skal der tages hånd om det med det samme. Ring til os for at høre mere om vores stress-behandling.

Konkret rådgivning til behandling af stress

I processen med stress-behandling er der brug for samtale og vejledning. Efterhånden skal man genoptrænes og igen kunne tåle belastninger – men helst på en ny måde, og med øje for ikke igen at blive overbelastet og dermed stresset.

I den proces vil du både få konkret rådgivning om, hvordan du må forholde dig i hverdagen. Hvad kan ændret i arbejds- og familieliv – og ofte må man arbejde med at blive bedre til at prioritere egne behov højere end før. Dermed kan man opnå en bedre balance mellem at være noget for andre og for sig selv.

Ring til os og book tid til stress-behandling

Har du brug for at tage en snak om mulighederne for behandling mod stress, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at tage en uforpligtende samtale og evt. booke en tid til dig.

Kontakt os for en snak om stress-behandling i dag – ring til Torben på telefon: 51 26 06 56 eller Dorte på telefon: 29 80 70 26. Du kan ringe hele dagen. Tager vi ikke telefonen, så tager telefonsvareren imod din besked og vi ringer derefter tilbage. Du kan også skrive en e-mail til Dorte: dc-coachingogterapi@protonmail.com,

Torben: torbenpsykolog@protonmail.com og så vender vi tilbage. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26