Parterapi med fokus på en konstruktiv dialog

Alle par oplever udfordringer, forskelle og frustrationer. Hvis man ikke kan finde ud af at klare disse ting løbende, kommer der skænderier, bebrejdelser, utilfredshed og måske tanker om at afslutte parforholdet.

Jeg er psykolog, og jeg tilbyder parterapi i Sønderborg for alle par, der har brug for hjælp til at komme igennem de forskellige udfordringer og frustrationer, der kan opstå i et parforhold.

Sådan kan jeg hjælpe jer videre sammen

​Min parterapi har til formål at forbedre jeres evne til at kommunikere konstruktivt omkring de udfordringer, der opstår. Både i parforholdet eller i familielivet. Dette gøres med et afsæt i bedre at kunne håndtere de forskelligheder der er mellem mennesker samt de problemer, som uundgåeligt kommer, når mennesker lever tæt sammen.

Jeg har blandt andet fokus på træning i at opretholde en konstruktiv dialog, når uenighed opstår, så destruktive dialoger i parforholdet ikke forekommer. Nøgleordene vil være gensidig respekt for forskellighed, ligeværdighed, at afstå retten til at have ret og at afstå retten til at kræve noget af hinanden.

Hvad er parterapi?

Parterapi handler i høj grad om at afstemme forventningerne til hinanden og at skabe forståelse for hinanden. Dette gøres blandt andet med fokus på en konstruktiv kommunikation mellem begge parter, og det kan med fordel ske med hjælp fra en parterapeut, der kan sikre, at kommunikationen holdes konstruktiv under hele dialogen.

Hvad koster parterapi?

Du kan læse mere om mine priser her.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for yderligere information, eller hvis du og din partner kunne tænke jer at booke en tid hos mig. Jeg ser frem til at høre fra jer.

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26