Parterapi og parkursus af parterapeut i Sønderborg

Parterapi kan være en god løsning, når I oplever ubalance i jeres parforhold og I begge har lyst, vilje og mod på at skabe forandringer i forholdet.

Parterapi kan være gavnligt, hvis I måske oplever, at du og din partner taler forbi hinanden. Misforståelser, negative forventninger og tolkninger kan komme imellem jer, og der opstår skænderier og konflikter, som er svære at håndtere.

I en travl hverdag har I måske glemt at vedligeholde forholdet, I er gledet fra hinanden og der er kommet følelsesmæssig afstand imellem jer. Måske føler I jer ikke værdsat og har helt glemt, hvorfor I valgte hinanden. Parterapi kan hjælpe til at få øje på uhensigtsmæssige kommunikationsmønstre og hjælpe til at skabe en bedre dialog.

Professionel familieterapeut tilbyder terapi for par

Parterapi kan hjælpe jer til at "få øje på hinanden" igen, få skabt plads til forholdet, få genfundet værdsættelsen af hinanden og få øget opmærksomheden på glæden og det, som kan styrke båndet mellem jer.​ Vi finder sammen ud af, hvad det er vigtigt at tage fat på.

​Jeres gensidige kommunikation er det bærende i vores parterapi. Derfor vil der være fokus på jeres måde at tale sammen på, og det vil vi bruge til at udvikle en anerkendende dialog.

Der vil være fokus på anerkendelse, og derfor vil der blive brug for flere fortællinger om forholdet og om hinanden end udelukkende om problemhistorien og alt det, der ikke fungerer.

​​Måske har I besluttet at gå hver til sit, men det er svært at tale sammen om de beslutninger, der skal træffes. Parterapi kan her være en god mulighed for at skabe en respektfuld dialog – i den svære situation.

​PREP - PARKURSUS OG PARTERAPI - 15 TIMERS KOMMUNIKATIONSKURSUS FOR PAR

PREP - Praktiske redskaber til et engageret parforhold.

Se dccoachingogterapi.dk for yderligere oplysninger. Kurser med parterapi oprettes ved behov. Så ring eller skriv, hvis I er interesserede.

UNDERVISERE OG VEJLEDERE PÅ VORES KURSER

Dorte Christensen, Coach, Familieterapeut og Certificeret PREP-kursusleder, Torben Mathiesen, Psykolog.

Vil du vide mere om parterapi i Sønderborg, Gråsten, Augustenborg og Aabenraa og naturligvis i hele Sønderjylland kan du ringe til Dorte Christensen på telefon 29 80 70 26 eller skrive en e-mail til 

dc-coachingogterapi@protonmail.com​.​​

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26