​Stresscoaching og terapi mod stress i Sønderborg

Stresscoaching kan være en god løsning, hvis du føler dig i ubalance, oplever stresssymptomer og har mistanke om, at du er ved at få stress eller har fået konstateret stress.

Symptomerne på stress er mangeartede og individuelle. Der kan være tale om uro, anspændthed, hjertebanken, søvnproblemer samt nedsat koncentration og hukommelse, men også manglende glæde og energi. Derved kan det være en god ide med stresscoaching.

få stresscoaching når udfordringerne er overvældende

​Stresscoaching er en god ting, hvis du befinder dig i en situation, hvor opgaver og udfordringer ikke harmonerer med den kapacitet, som du har til rådighed. Du er måske gået på kompromis med dig selv igennem længere tid, hvor du i for høj grad har tilsidesat hensynet til dig selv, dine behov og dine værdier. Det er måske svært at sige nej.

​​Stress er en tilstand af ubalance, hvor stimulering, krav og forventninger ikke stemmer overens med energi, ressourcer og kapacitet. Stresscoaching kan skabe overblik og give dig værktøjer til at håndtere situationen.

Hør mere om stresscoaching

I et forløb med stresscoaching er der fokus på at håndtere den aktuelle stresstilstand samt at gå på opdagelse i, hvordan stresstilstanden kan forstås, og hvordan du kan forebygge  stress.

​​

Du kan kontakte Psykologisk Rådgivning, Terapi og Coaching i Sønderborg på telefon 29 80 70 26, eller du kan skrive til 

dc-coachingogterapi@protonmail.com, hvis du vil høre mere om stresscoaching.​ Du kan også se vores priser her.

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26