Stress​

Stress er vores reaktion på overbelastning af krop og sjæl. Kortvarig stress er ikke farlig, men langvarig overbelastning medfører, at man ikke kan falde til ro igen og dermed ikke samle energi og kræfter til arbejde og fritid og man reagerer bl.a. med søvnproblemer, irritabilitet, angst- og depresssionsfølelser.

I behandlingen af dette tager vi først fat på at få udpeget de belastende forhold i din hverdag og ser på hvordan de kan gøres mindre.

Endvidere er der ofte brug for en periode med ro og rehabilitering, hvor krop og sjæj kan komme ned i almindeligt tempo og med almindelige reaktioner.

I den proces er der brug for samtale og vejledning. Efterhånden skal man genoptrænes og igen kunne tåle belastninger – men helst på en ny måde og med øje for ikke igen at bliver overbelastet og dermed stresset igen.

I den proces vil du både få konkret rådgivning om hvordan du må forholde dig i hverdagen, hvad kan ændres i arbejds- og familieliv – og ofte må man arfbejde med at blive bedre til at prioritere egne behov højere end før og dermed få en bedre balance mellem at være noget for andre og sig selv.​​

Kontakt os gerne

psykologisk rådgivning, terapi og coaching

CVR: ​16129984

Find os her

 Holger Drachmanns Gade 2, 1. .sal , TV.

6400 Sønderborg

​Ring til os

Torben: 51 26 06 56

Dorte: 29 80 70 26

Psykologisk rådgivning, terapi og coaching v/Torbe
Perlegade 4, 2. sal
6400 Sønderborg

CVR: 16129984

Tlf.: 29 80 70 26
psykologt.mathiesen@mail.tele.dk